Kunst rett vest – siste helg!

105 åpne atelierer, samt en stor fellesutstilling

– i 16 kommuner rett vest for Oslo

Få med deg noen interessante møter med regionens billedkunstnere og kunsthåndverkere. Du møter kunstnerne i deres atelierer og verksteder. Oversikt over alle kunstnerne

De er selv tilstede og har tilrettelagt for besøk. Noen har dratt i gang trykkpressa, andre demonstrerer kunsthåndverkteknikker, mens atter andre er mest opptatt av dialog med deg. Formidling og salg, hånd i hånd. Her kan du gjøre kunstkupp!

Vi har laget kart med henvisninger til alle kunstnerne, hvor du får veibeskrivelser direkte på din smarttelefon. I tillegg kan du se etter røde flagg, skilt og ballonger som veivisere. 
20.–21. september kl 12–17.

 

Fellesutstilling på Fossekleiva kultursenter

Alle dager til og med 21. september kl 12–19

Hver av de 105 kunstnerne viser ett verk på fellesutstillingen. Finn dine favoritter her og legg ut på kunstrunden.

I år har vi laget et innholdsrikt program på fellesutstillingen med Artist talk, konserter, omvisninger mv. Søndag er det aktiviteter for hele familien; tegneworkshop, båtspikking, fortellerstund i lavo mm. Det hele avrundes med korpskonsert kl 17. Kart til Fossekleiva

 

Folkevandring

Etter en brak-åpning av årets Kunst rett vest med 850 gjester, fortsatte folkestrømmen i helgen som var. 940 fant landeveien dit i løpet av helgen.

Både lokale og tilreisende, flere helt fra Oslo, oppsøkte fellesutstillingen.

Vi får veldig gode tilbakemeldinger. Utstillingen, de nye lokalene og hele atmosfæren på det vakre området vekker begeistring. Fire kunstverk befinner seg utendørs og flere verk er inspirert av stedes historie.

Hele 12 lokale kunstnere har åpne atelierer på Fossekleiva. Det var til tider kø for å komme inn flere steder i helgen som var. Det fine været ser ut til å holde seg og både kunstnerne og arrangørene håper på like stort innrykk denne helgen.

 

Årets pris 

Årets kunst rett vest-pris 2014 gikk til Riri Klingenberg Green. Les mer om hennes prosjekt «Det potensielle rommet» og få med deg forestillingen på Dikemark med Henrik Mestad og Trygve Seim søndag 21.9 kl 18.

---

Kunst rett vest er en årlig kunstrunde i Vestregionens 16 kommuner.

Vi har som mål å synliggjøre og styrke regionens billedkunstnere og kunsthåndverkere, og gi innsikt i hvordan visuell kunst skapes.

 Hjertelig velkommen til Kunst rett vest 2014!

For mer informasjon, ta kontakt med:

Lena Hansson
Prosjektleder Kunst rett vest
lena.hansson@vestregionen.no · 41 04 04 16
Følg oss også på Facebook og kunstrettvest.no