I fjor samlet vi, – i år vil vi dele!

Kunst rett vest kobler selfie-fenomenet til visuell kunst

Lag ditt selvportrett – skap din selfie!

Legger du det ut på Instagram med #SELFIErettvest blir ditt selvportrett vist på Henie Onstad Kunstsenter 3.–20. september

Med #SELFIErettvest ønsker vi å bidra til å skape bevissthet rundt selvportrettet, identitet og hva man kommuniserer til andre gjennom bildene man legger ut på nettet. Her møter kunsthistorien dagens trender og teknologi.

Et selvportrett kan lages i mange ulike teknikker og med et bredt spekter av materialer. Lag det selvportrettet som er DEG! Liker du å strikke? Strikk ditt selvportrett. Er du mer av typen som liker å snekre? Bruk hammer og spiker. Eller liker du kanskje aller best å fotografere? Det er også lov!

Alle kan være med – profesjonelle som amatører! Skoler, barnehager, seniorsentre, ungdomsklubber, husflidslag, fotballaget, vennegjengen, korpset og flere. Lag verksteder og inspirer hverandre!

Bildene vises fortløpende på kunstrettvest.no/selfierettvest og på Facebook frem til 20.september. På kunstrettvest.no finner du også inspirasjonsvideo, «kom i gang med Instagram», kompetansemål for skolene, tankekart og annen informasjon om prosjektet.

Har du spørsmål? Kunst rett vest-kontakten i din kommune gir mer informasjon:
http://www.kunstrettvest.no/informasjon/krv-nettverket-2015/

Kunst rett vest er Norges største regionale satsning på billedkunst og kunsthåndverk. Arrangementet består av rundt hundre deltagende kunstnere som inviterer publikum til sine atelierer og verksteder. I tillegg vises en stor fellesutstilling 3.–20. september 2015 på Henie Onstad Kunstsenter.