2018-nyhetsbrev3-topp-5juni-2

Endelig kan vi presentere årets Kunst rett vest-kunstnere!

122 kunstnere fra Vestregionen, 15 kommuner vest for Oslo, deltar på Kunst rett vest i 2018. Fellesutstillingen vises på Drammens museum 10. – 21. oktober.
Her kan du se årets deltagere – ordnet alfabetisk, etter kommuner og etter de teknikker kunstnerne jobber innenfor. Videre finner du karthenvisninger til alle kunstnernes atelierer og verksteder til høsten.

De 122 kunstnerne ble antatt blant 214 søkere av årets jury: Sverre Gullesen, Cathrine Rasmussen og Tanja Sæter.

32 debutanter
Hele 32 av årets kunstnerne er debutanter i Kunst rett vest-sammenheng. «Det er svært gledelig å kunne bidra til å synliggjøre regionens kunstnere», sier Lena Hansson, leder for Kunst rett vest. Blant dem som søker for første gang i år, finner vi flere godt etablerte kunstnere og noen nyutdannede kunstnere. Flere kunstnergrupper er også representert i år.

Skipskontainere i museet hage
Nå planlegges en fellesutstilling utenom det vanlige. Til høsten viser vi visuell kunst i skipskontainere i tillegg til Lychepaviljongen på Drammens museum. Flere kunstnere vil i sommer produsere temporære prosjekter, som vil bli vist i egne kontainere.

Drammen kommune forbereder også ulike aktiviteter knyttet til visuell kunst i forkant og under Kunst rett vest. Blant annet vil Strømsø torg tas i bruk – her passerer mange tusen reisende daglig.

Oppdatering om nye regler for personvern

Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du er på Kunst rett vests mailingliste. EU’s nye forordning for personvern (GDPR) innebærer at du som mottaker av dette nyhetsbrevet har et antall rettigheter. Du har rett til å vite hvilke persondata vi har om deg og du kan når som helst trekke ditt samtykke til at vi sender deg nyhetsbrev. Vi sender bare nyhetsbrev for å informere om nyheter og aktiviteter. Vi kommer aldri til å dele din informasjon med noen tredjepart og vi behandler dine personlige data fortrolig og sikkert.

Om du ønsker å fortsatt motta våre nyhetsbrev trenger du IKKE å gjøre noe.

Om du ikke ønsker å motta informasjon fra oss, kan du når som helst melde deg av nyhetsbrevet nederst i denne eposten eller ved å ta kontakt med oss.
2018-nyhetsbrev-bilde-620x180mai-12
lena.hansson@vestregionen.no
facebook