2020-nyhetsbrev-topp-1april20-1

Søknadsfrist for Kunst rett vest utsettes til 1. mai.

Vi tar sikte på å gjennomføre Kunst rett vest 10.–25. oktober med fellesutstilling på Tofte i år og med åpne atelierer på vanlig måte.

Foreløpig er det for tidlig å si om og hvilke konsekvenser koronaviruset vil ha for arrangementet – her må vi følge regjeringens retningslinjer. Vi følger nøye med og planlegger for ulike måter å takle dette på.

Digital synliggjøring av regionens kunstnere
Vi jobber for at Kunst rett vest skal være relevant for regionens kunstnere. At dine verk sees, ditt yrke verdsettes og at du kan styrke dine inntekter gjennom potensielle nye oppdrag og salg av verk, – dette er et av formålene og utgangspunktet for Kunst rett vest.

Vi har gjennom flere år tatt i bruk digitale virkemidler og sosiale medier. Dette arbeidet blir ytterligere forsterket i år. I 2015 intervjuet vi rundt 50 av de deltagende kunstnerne og delte dette på Facebook-siden vår. I fjor produserte vi 12 filmer, de fleste fra kunstnernes atelierer. Dette arbeidet videreutvikler vi – og vi oppfordrer også dere til f.eks å lage deres egne filmer.

Vi tar gjerne imot ønsker om og ideer til hvordan vi kan hjelpe dere til faglig styrking og synliggjøring. Nettbaserte visninger/kurs kan erstatte seminarer, workshops mv. Hjelp oss å være kreative her. Tips kan sendes til: post@kunstrettvest.no

Praktiske utfordringer som karantene og transport til atelieret gjør at vi utsetter søknadsfristen til
1. mai. Svar til kunstnerne utsettes til 1. juni.

Og vi ser frem til mange gode søknader. Søknadsskjemaet finner du her.

Ønsker dere alle en riktig god påske!
2020-nyhetsbrev bilde 620x220 1april20-2
Elly Stormer Vadseth: Blizzard Act(s) – Innkjøpt av Asker kommune i 2019
post@kunstrettvest.no
krv-tre-supportlogoer-2020
facebook